LGS DENEME SINAVI VE PROVASI

By 28/05/2019Mayıs 30th, 2019Kategori_5

LGS DENEME SINAVI VE PROVASI

Ortaokul öğrencilerimiz ile son “LGS Deneme Sınavımızı” gerçekleştirdik. 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü diğer okul binamızda gerçek sınav koşullarına uygun benzerlikte hazırlanan salonlarımızda öğrencilerimizin gerçek sınavın bir provasını yapmalarını sağladık.

Sınava girerken tüm elektronik cihaz, çanta, kalem kutusu gibi gerçek sınavda yanlarına alamayacakları eşyalarını salonlara çıkaramadılar; sınav giriş belgesi ve kimlikleri olmadan sınava girmelerine izin verilmedi. Sınav salonlarında sınav kuralları gerçeğe uygun şekilde işletilerek anlatıldı. Bu şekilde LGS stres ve heyecanlarını bir nebze de olsa azaltmış oldular.

1 Haziran 2019’da girecekleri “Merkezi Sınavla Öğrenci Alacak Orta Öğretim Kurumları Sınavında (LGS)” tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.