KAYIT BİLGİLERİ

ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU

ANAOKULU

3, 4 ve 5 yaş öğrencileri başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre alınır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

✓  6 adet vesikalık fotoğraf

✓  Aşı karnesi fotokopisi

İLKOKUL

1. sınıflara alınacak olan öğrenciler “Psikolojik Danışmanlık Birimi” tarafından görüşmeye alınır. Bu görüşmede öğrencilerin okul olgunluğuna sahip olup, olmadıkları belirlenir. 2. sınıflara başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre öğrenci alınır. 3. ve 4. sınıflara kontenjan oranında “Anakent Düzey Belirleme Sınavı” sonuçlarına ve bireysel görüşmelere göre öğrenci alınır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

✓  2 adet vesikalık fotoğraf

✓  1. sınıflar için aşı karnesi fotokopisi

✓  Ara sınıflar için karne fotokopisi

ORTAOKUL/LİSE

Anakent Ortaokulu 8. sınıfı bitiren öğrencilerimiz, doğrudan “Anakent Anadolu Lisesine” kayıt yaptırma hakkına sahiptirler. Bu öğrenciler “Hazırlık Atlama Sınavına” tabi tutulmaktadır.

“Orta Öğretime Geçiş Sınavı” ile ve ilan edilen kontenjan dahilinde Anadolu Lisemize okul dışından da öğrenci alınmaktadır. Orta öğretime geçiş puanına göre okulumuza alınan öğrencilere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanmaktadır. Anadolu Lisemizin ara sınıflarında kontenjan açığı olması halinde “Anakent Düzey Belirleme Sınavı” sonuçlarına ve bireysel görüşmelere göre öğrenci alınır.

✓  6 adet vesikalık fotoğraf

✓  “Orta Öğretime Geçiş Sınavlarının” sonuç belgesi

✓  Ara sınıflar için öğrenim belgesi

OKUL ÜCRETLERİ

Eğitim – öğretim yılı okul ücretlerimiz için okul yönetimine danışabilirsiniz.