LABORATUVAR

FİZİK LABORATUVARI;

Öğrenci güvenliği ön planda tutularak öğrenmeyi tamamlayıcı, etkili, kalıcı ve kontrollü deneyler yapılır.

KİMYA LABORATUVARI;

Güvenli laboratuvar şartlarında kontrollü deneylerle günlük yaşam teorik bilgilerle birleştirilir, böylece dersler daha kolay anlaşılır ve zevkli hale gelir.

BİYOLOJİ LABORATUVARI;

Teorikteki bilgilerin laboratuvar ortamında pratiğe dönüştürülmesi ile öğrencinin kendini ve doğayı tanıması sağlanır.

BİLGİSAYAR LABORATUVARI;

Amacımız, bilgiye ulaşma, problem çözme, bilginin işlenmesi ve sunulması becerilerini bütün öğrencilere kazandırmak ve onlara günlük hayatta bilgi teknolojisi araçlarını nasıl kullanacaklarını öğreterek, teknolojinin yaşamımızın her alanına girdiği çağdaş dünyada öğrencilerimizi bilgisayar konusunda en iyi seviyeye getirmektir.