ULAŞIM/SERVİS

GÜVENLİK VE DİSİPLİN ŞARTINI GÖZ ÖNÜNE ALARAK, GELECEĞİMİZ OLAN YAVRULARIMIZI EVLERİNDEN OKULLARINA, OKULLARINDAN EVLERİNE ULAŞTIRMAK İÇİN EN GÜVENLİ VE EN KONFORLU ŞARTLARI SAĞLAYAN PROFESYONEL BİR TAŞIMACILIK HİZMETİ SUNULMAKTADIR.

Sorumluluğumuzun bilincinde, geleceğimiz olan çocuklarımız için güvenli bir öğrenci taşımacılığı politikası oluşturan okullarımız, geleceğimizin teminatı olan, bugünün küçükleri yarının büyükleri yavrularımıza en iyi hizmet amaçlanmaktadır.

Okullarımız tarafından İstanbul’un her bölgesine servis hizmeti verilmektedir.

Araçlarımızın düzenli olarak bakım ve kontrolleri yapılmaktadır. Servis sürücülerimiz, titiz araştırmalar sonucunda seçilmiş deneyimli ve güvenilir personelden oluşmaktadır.

Servis sürücülerimiz, velilere bildirilen saatlerde öğrenciyi evinden alıp, güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde okula teslim etmek ve aynı şekilde öğrencileri okullarından alarak evlerine teslim etmektedirler.

Tüm servislerimizde görevi, öğrencileri, velilerinden teslim alıp, güvenli bir şekilde servise binmelerini, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak olan rehberler bulunmaktadır.

ÖZEL ANAKENT ÖĞRENCİLERİ;

✓  Servislere düzenli ve güvenli bir şekilde biner ve inerler; birbirlerinin güvenliğini tehlikeye sokacak davranışlarda bulunmazlar.

✓  Serviste arkadaşları ile kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde, alçak sesle konuşurlar.

✓  Servis hareket halindeyken yerlerinden kalkmazlar.

✓  Farklı bir yerde inmek veya binmek teklifinde bulunmazlar.