KÜTÜPHANE

KÜTÜPHANELER, EĞİTİM KURUMUNDAKİ ÖĞRENİCİLER İÇİN EN ÖNEMLİ MEKANLARINDAN BİRİSİ OLMALIDIR.

Öğrencilerin, kütüphanlerde aradığı kaynaklara ulaşabiliyor olmaları açısından kütüphane arşivinin zengin ve güncel olması büyük bir önem taşımaktadır.

Sessizlik ve aydınlığın buluştuğu, okumayı ve araştırmayı sevdiren bir mekândır.

HER GEÇEN GÜN ÇOĞALAN ARŞİVİ VE YENİ YAYINLANAN KİTAPLARIN KÜTÜPHANEYE KAZANDIRILMASIYLA ANAKENT KOLEJİ KÜTÜPHANESİNİN GÜNCEL BİR BİÇİMDE ZENGİNLEŞMESİ SAĞLANMAKTADIR.

✓  Anakent Koleji Kütüphanesi, okulun en gözde mekânlarından birisi olarak tasarlanmıştır.

✓  Kütüphanenin süreli yayınlar sayesinde çeşitli alanlardaki gelişmelerin izlenmesine de imkân sağlamaktadır.

✓  Yazılı yayınlar bilgi arşivi de öğrencilerin araştırmalarında başvurdukları kaynakların başında gelmektedir.