ETKİNLİKLER

21. YÜZYIL BECERİLERİNİN KAZANIMLARI; ÖĞRENCİLERİN YAPAN VE YAŞAYAN BİREYLER OLMALARI İLE ANLAMLI HALE GELECEKTİR.

Okul öncesi dönemde öğrencilerin problem çözme, farklı düşünme, eleştirel bakabilme, üretme, yaratma becerilerinin gelişimi farklı disiplinler arası çalışma, bilimsel bilgi ile donatılması, bilime bakış açılarının gelişmesi özgüvenlerinin artması ile mümkün olmaktadır. Bu amaçla okulumuzda etkinlik tabanlı öğrenme ve proje çalışmalarına önem ve öncelik verilmektedir. Öğrencilerimizin gelişim dönem ve seviyelerine uygun olarak planlanan ve hazırlanan etkinlikler ve projeler ile soyut bilgileri depolamak yerine yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Okulumuzda;

✓  Çevre bilinci,

✓  Hayvan sevgisi,

✓  Kitap okuma alışkanlığının kazanımı vb. bilgi becerilerini kazanımları doğrultusunda,

yaratıcı ve üretime yönelik becerilerinin gelişmesi amacıyla proje ve etkinlikler yürütülmektedir.