İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ

ANAKENT ANAOKULU’NDA İNGİLİZCE ÖĞRETİMİ MONTESSORİ VE TPR (TOTAL PHYSİCAL RESPONSE) METODLARI ESAS ALINARAK VERİLİR. ÖĞRENCİLER BU METODLARA GÖRE TASARLANAN GÖRSEL, İŞİTSEL VE YAPARAK ÖĞRENMEYE DAYANAN OYUN VE AKTİVİTELERDE YABANCI DİLİ İLETİŞİM ARACI OLARAK KULLANIRLAR.

Anaokulunda yapılan yoğun İngilizce eğitimi main course, skills ve story time programları baz alınarak gerçekleşmektedir. Şarkılar, oyunlar ve görsellerle zenginleştirilmiş bir ders programı uygulanır. Dili yaşayarak öğrenip, kullanabilme becerisi kazandırılır.

İNGİLİZCE DERSLERİNDE DİNLEME VE KONUŞMA BECERİLERİNİN TEMELİNİ OLUŞTURARAK GELECEK YILLARDAKİ YABANCI DİL EĞİTİMİNE YÖNELİK BİR ALT YAPI HAZIRLANIR.

Anakent Anaokulu’nda İngilizce eğitimi 4 yaş grubunda haftada 12 saat, 5 yaş grubunda haftada 14 saat ve 3 yaş grubunda haftada 8 saat olarak verilmektedir.