İK/KALİTE YÖNETİMİ

İNSAN KAYNAKLARI

TÜRKİYE’DE EĞİTİMDE ORTAK DEĞERLER YARATACAK, KALICILIĞI SAĞLAYACAK, GÜVEN VE BİLGİ ESASINA DAYANAN KATILIMLI İNSAN KAYNAKLARI SİSTEMİNİ KURMAK, ÖĞRENEN BİR ORGANİZASYON OLMAK VE BU KURAMLARI SÜREKLİ GELİŞTİREREK YAŞATMAKTIR.

ÖZEL ANAKENT OKULLARI’NIN İŞE ALIM STRATEJİSİ;

Temel yetkinliklerimiz olan; takım çalışması, öğrenmeye açıklık, etkili iletişim, sonuç odaklılık, öğrenci odaklılık ışığında okulumuzu geleceğe taşıyacak gelişim potansiyeli olan kişilere ulaşmak, objektif ve hedefe dönük ölçümleme ile adaylara eşit fırsat tanıyarak yerleştirmektir. Bu mantıktan hareketle tüm paydaşlar açısından karşılıklı olarak en yüksek verimi sağlamak esastır.

İŞ BAŞVURU FORMU;

Başvurularınız için aşağıdaki “PDF” dökümanını bilgisayarınıza (masaüstü) indirip, eksiksiz doldurduktan sonra dökümanı kaydedip, e-posta olarak (konu kısmına branşınızı belirterek) ik@anakentkoleji.k12.tr adresine gönderebilirsiniz.

KALİTE YÖNETİMİ

Özel Anakent Okulları, kaliteyi öğrenci odaklı bir perspektif ile Okul kültürünün ana öğesi haline getirmeyi hedefler. Bu doğrultuda tüm çalışanlar için “kalite” bir yaşam biçimidir.

Amacımız, kaliteyi standart yaklaşımın dar kalıplarından kurtarıp, okul kültürümüzde ve tüm süreçlerimizde temel çıkış noktası alarak, başta yönetim olarak tüm çalışanlarda kalite bilincini oluşturmaktır.

ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi, uluslararası bir kalite standardı olup, Okulumuzun bu standardın şartlarına uygunluğunu gösteren yönetim sistemi sertifikalandırma belgesi, merkezi İngiltere’de olan dünyaca tanınmış ve UKAS akreditasyonuna sahip Certification International’ın Türkiye temsiliği tarafından yapılan denetimler sonucu verilmiştir.

Bir ISO 9001 sertifikası yasal şartların ve paydaşlarımızın beklentilerini karşılayan tüm kuralların yazılı olarak elimizde olduğunu gösterir ve tüm süreçlerimizi bu kurallar doğrultusunda en iyi şekilde yaptığımızı kanıtlar.

Öğrenci/veli odaklılık, liderlik, çalışanların katılımı, süreç yaklaşımı, sistem yaklaşımı, sürekli iyileştirme, gerçeklere dayalı karar verme ve tedarikçilerle karşılıklı çıkar ortaklığına dayalı ilişki kavramları üzerine kurulmuş olan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı, öğrenci ve veli memnuniyetinin, beklentilerinin ve geçerli yasal şartların karşılanarak sağlanması için gerekli şartları tanımlamaktadır.