MÜDÜRÜMÜZ

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI;

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GELİRKEN VAR OLAN YARATICILIĞIN GETİRDİĞİ TEKNOLOJİK VE SOSYAL ANLAMDA GELİŞMİŞLİĞİN ULAŞTIĞI HIZ, ARTIK KAÇINILMAZLARI DA ÖNÜMÜZE SEREREK KENDİNİ GÖSTERMEKTEDİR.

Güçlü ekonomik ve sosyal yapı, güçlü bir ülke olmanın ve tüm değişikliklerde dimdik ayakta durabilmenin kaçınılmazlığı da oldukça büyük önem taşımaktadır. Gelişen ve sürekliliği izlenebilen, bilgi ve planlama temellerine dayanan güçlü bir yaşam standardı ve ekonomik yapı; stratejik amaçlar, hedefler ve planlanmış zaman diliminde gerçekleşecek uygulama faaliyetleri (stratejik plan) ile oluşabilmektedir.

Okulumuz, daha iyi bir eğitim seviyesine ulaşmak düşüncesiyle sürekli yenilenmeyi ve kalite kültürünü kendisine ilke edinmeyi amaçlamaktadır. Kalite kültürü oluşturmak için eğitim ve öğretim başta olmak üzere insan kaynakları ve kurumsallaşma, sosyal faaliyetler, alt yapı, toplumla ilişkiler ve kurumlar arası ilişkileri kapsayan amacı kendine yol edinmiştir.

Çağa uyum sağlamış, çağı yönlendiren gençler yetiştirmek için kurulan okulumuz, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi daha iyi imkanlarla yetiştirip, düşünce ufku ve yenilikçi ruhu açık Türkiye Cumhuriyeti’nin çıtasını daha yükseklere taşıyan bireyler olması için öğretmenleri ve idarecileriyle özverili bir şekilde tüm azmimizle çalışmaktayız. İdare ve öğretmen kadrosuyla bizler çağa ayak uydurmuş, yeniliklere açık, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da yükseltecek gençler yetiştirmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız.

Düşünce ve hedefleri bizimle aynı olan herkesi okulumuzu ziyarete bekleriz. Bir kahve içimi zaman belki de geleceği değiştirecek fikirlerin ve gençlerin doğacağı bilgi yumağına dönüşebilir.

Sevgi ve saygılarımla.