MÜDÜRÜMÜZ

MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI;

ÖZEL ANAKENT KOLEJİ; ULUSAL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN, EVRENSEL DEĞERLERE AÇIK, ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI, DEMOKRATİK, MUTLU, ÖZGÜVEN SAHİBİ, ÜRETKEN, YARATICI, SOSYAL, BAŞARILI VE ÖNDERLİK VASIFLARI GELİŞMİŞ İNSANLAR YETİŞTİRMEYİ AMAÇ EDİNMİŞ BİR OKULDUR.

Bizim için sonuç değil, süreç daha önemlidir. Öğrencilerimizi akademik anlamda birbirleriyle mukayese etmeden onların kendi içindeki gelişimlerinin çok daha anlamlı olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. İnsana, topluma ve doğaya saygılı, yaşamında onurlu, görevlerinde sorumlu, çalışmalarında uyumlu ve eylemlerinde inisiyatif alabilen bireyler olarak hayata hazırlamak bizim öncelikli düşüncemizdir.

Lisemizden mezun olan öğrencilerimiz hem yurt içi hem de yurt dışı üniversitelere devam etme şansına sahip olmaktadırlar. Üniversite seçme sınavı çalışmaları okulumuzun her seviyesinde yoğun olarak yapılmaktadır. Bu konuda uzmanlaşan öğretmenler ve rehberlik birimi çalışanlarımız tüm sınav sürecinde ve tercih aşamasında hem velilerimize hem de öğrencilerimize büyük destek vermektedir.

Sevgili Gençler!

Anadolu Lisemizde; geçireceğiniz güzel günler ile birlikte geleceğin resmini çizeceğiniz, anıları yaşadığınız keyifli bir yolculuk içinde olacaksınız. Bizler, bu yolculukta sizlere eşlik etmekten keyif alacağız ve sizin yaşamınızda iz bırakan önemli bir değer olarak kalmanın gururunu yaşayacağız.

Yolunuz açık ve başarılar ile dolu olsun.