KULÜP ETKİNLİKLERİ

KULÜPLER VE İÇERİKLERİ HER EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİDEN PLANLANMAKTADIR. BU YÜZDEN YILLARA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR. OKULUMUZDA SÜRDÜRÜLEN KULÜP ETKİNLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;

BASKETBOL KULÜBÜ

Basketbol kulübünün amacı; öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, hayata hazırlamak, özgüvenlerinin geliştirilmesi, spor disiplini, takım ruhu, paylaşma, sosyal olabilme, yenme ve yenilme duygularına alışmalarını sağlamaktır.

VOLEYBOL KULÜBÜ

Voleybol kulübün amacı; öncelikle voleybol sporunu tanıtmak ve öğrencilere sevdirmektir. İlköğretim 4. sınıftan itibaren öğrencilere benimsetilerek voleybol alt yapı takımının kurulmasına katkıda bulunmak, yetenekli öğrencilerin tespit edilip hem öğrencilerimize hem de voleybol sporuna faydalı olmak ve voleybol sporunu tüm okula sevdirmektir.

TENİS KULÜBÜ

Tenis kulübünün amacı; tenis sporunun doğru bir şekilde anlaşılmasını sağlamak, beraberlik ve kardeşliği yaratmak, düzenli tenis oynayan sporcu kitlesini yaratarak sporu sevdirmek, öğrencilere disiplin ve zaman planlaması kazandırmaktır.

SATRANÇ KULÜBÜ

Satranç kulübünün amacı; öğrencilerin farklı öğrenme yollarına ve ilgi alanlarına sahip oldukları varsayımına dayalı olarak bilgi edinme, bu bilgiyi problemlerin çözümünde kullanma, eleştirel – yaratıcı düşünmeyi öğretmektir. Ayrıca araştırma, karar verme, dikkat, yaratıcı problem çözme, risk alma, kendi kendini yönetme becerilerini de geliştirmektedir.