MÜDÜRÜMÜZ

ANAOKULU MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI;

ANAOKULU, ÇOCUKLARIN SOSYALLEŞMEYE İLK ADIM ATTIKLARI, TOPLUMSAL DENEYİMLERİ İLK KEZ YAŞADIKLARI ÖNEMLİ BİR SOSYALLEŞME ORTAMIDIR.

Anakent Anaokulları olarak en güçlü eğitim aracımız sevgidir. Okulumuzda sunulan zengin yabancı dil olanaklarının yanı sıra beden eğitimi, bilgisayar, müzik, resim, satranç, dans gibi sosyal etkinlik çalışmaları uygulanarak gelişimleri desteklenmektedir.

Her çocuğun farklı bir birey olarak farklı beceri ve kapasiteye sahip olduğuna inanıyoruz. Amacımız her çocuğun kendi kapasitesi içerisinde farklı yönlerini ortaya çıkarıp bunları geliştirmektir.

Çocuklarımızın aile yaşamlarından çıkıp toplumsal yaşama katıldıkları okul öncesi eğitimlerini tamamlarken, bilgi toplumunun gerektirdiği öğretilen değil, öğrenen insan modeli olmasını hedefliyoruz.

Çocuklarımızın evrensel değerleri benimsemiş; laik, çağdaş, Atatürk Türkiye’sinde geleceğin teminatı olacağına inanıyoruz.

Sevgi ve saygılarımla,

Özel Anakent Koleji Anaokulu Müdürü: Hafize GÜNDÜZ