BESLENME

KALİTE ANLAYIŞINDAN ÖDÜN VERİLMEDEN HAZIRLANAN YEMEKLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN ENERJİ VE BESLENME İHTİYACINI KARŞILAYACAK KALORİ DEĞERİNDE, LEZZETLİ VE DOYURUCUDUR.

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza kalite standartlarına uygun ve hijyenik bir hizmet sunulmaktadır.

Yemek mönüleri, beslenme uzmanı, yöneticilerden oluşan “Beslenme Komisyonu” tarafından hazırlanmakta ve deneyimli aşçılarımız tarafından günlük olarak pişirilmektedir.

Mutfak personelimiz iş sağlığı ve güvenliği eğitim programlarıyla desteklenmekte ve belirli periyotlarla hijyenik kontrollerden geçirilmektedir. Yemeklerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için mutfağımız her türlü hijyenik şartlara uygun modern alet ve cihazlarla donatılmıştır.

ANAOKULUMUZA;

‘Sabah Kahvaltısı / Öğle Yemeği / İkindi Kahvaltısı’

İLKOKULUMUZA;

‘Sabah Kahvaltısı / Öğle Yemeği / İkindi Kahvaltısı’

ORTAOKULUMUZA;

‘Öğle Yemeği’

LİSEMİZE;

‘Öğle Yemeği’ verilmektedir.

KAFETERYA

Ayrıca öğrencilerimizin pratik beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için geniş kapsamlı bir kafeteryamız bulunmaktadır.